Segala penulisan dan posting adalah hasil kajian serta rujukan yang telah diolah pemahaman dan struktur penyampaian dari pemilik Blog Snapbackpacker.com.
 

Segala fakta dan tips adalah bersumberkan dari luar akan diolah untuk kesesuaian penulisan dalam blog ini.

Review dan Ulasan Jujur

Segala review/pandangan dan perkongsian artikel-artikel di dalam blog ini adalah pandangan penulis semata-mata tiada sebarang unsur serangan/menjatuhkan terhadap individu/pihak jika terdapat pandangan 'ikhlas dan ujur' negatif dari penulis. Segala pandangan penulis yang disiarkan boleh berubah-rubah.

Ulasan penulis adalah pandangan peribadi penulis sebagai seorang marhaen/netizen biasa, tidak memerlukan sebarang rujukan atau dirujuk untuk mana-mana pihak/individu lain.

Plagiarism / Copy Paste Hak Cipta Dari Blog

Sebarang Rujukan Dari Blog Ini WAJIB Di maklumkan Kepada Admin/Penulis

Sebarang Rujukan/Posting Dari Blog Ini Perlu Disertakan Dengan Kredit Link Kembali Ke Blog Ini Bagi Mengelakkan Percanggahan Sumber dan Salah Laku Pihak Lain Dengan Posting Asal. 'Screen shot' juga dilarang melainkan keizinan penulis.

Sebarang artikel yang tiada sebarang credit tanpa segan silu akan dilaporkan kepada The Digital Millennium Copyright Act (DMCA) untuk tindakan lanjut.

Semua material/artikel/gambar (berwatermark snapbackpacker.com) di dalam blog ini adalah Hak Milik dan Hak Cipta belangtarung.com. Sebarang penggunaan semula dan pengolahan perlu mendapatkan kebenaran penulis. Posting artikel di blog ini dilengkapi dengan aplikasi 'disable right click' bagi menghalang aktiviti 'copy n paste' tanpa credit.

Segala ulasan atau review yang memberikan keuntungan kepada pihak tertentu adalah tanggungjawab penulis sendiri.

Jika artikel yang disiarkan di blog ini adalah berbayar maka ia adalah rahsia antara penulis dan 'client'.

Blog ini dilindungi oleh Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Penulis/Pemilik tidak akan teragak-agak untuk membuat laporan kepada DMCA untuk membuang artikel plagiat dari disiarkan.

Sebarang Pertanyaan/Pengiklanan/Cadangan

Email: snapbackpackerblog@gmail.com

0 Ulasan